चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में.. दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में... lyrics chandpole bajrang mhari mata che amer me lyrics
चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
lyrics chandpole bajrang mhari mata che amer me lyrics in hindi
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
lyrics chandpole bajrang mhari mata che amer me lyrics in hindi
चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
जगदीश बसे गोनेर में...
जगदीश बसे गोनेर में...
चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
इनसे मिलना हो तो पहले मन मंदिर को साफ़ करो..
अरे कूड़ा करकट दूर हटाओ समय निकालो जाप करो..
समय निकलतो जावे रे बंदा थारी हेरा फेर में..
थारी हेरा फेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
जगदीश बसे गोनेर में...
जगदीश बसे गोनेर में...
चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
इनसे मिलना हो तो पहले मन मंदिर को साफ़ करो..
अरे कूड़ा करकट दूर हटाओ समय निकालो जाप करो..
समय निकलतो जावे रे बंदा थारी हेरा फेर में..
थारी हेरा फेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
ये सब हे मंगल के दाता मंगल करे बखान जी
जयपुर में गोविन्द त|रकेश्श्वर जी दया निधान जी..
दौसा में भोम्यो जी भोम्यो जी..
दौसा में भोम्यो जी
सांगो बाबा सांगानेर में..रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
आवे भगत को देखे भगत ने गोदी में बैठावे छे ..
वाणी सीधी सकल प्रादारत मन इच्छा फल पावत है..
लेनो हो तो लेले रे बंदा..लेनो हो तो लेले रे बंदा..
मत न फिरे अंधेर में रे, म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी.. जगदीश बसे गोनेर में...
काल करे सो आज ही करले .. मत न करे जे काल तू
अरे कदे दयालु मीठो करसे काल होवैगो पार तू..
काई लेके आयो रे बंदा कई लेके आयो रे बंदा..
काई ले जासी साथ में.. काई ले जासी साथ में
दिग्गीपति कल्याणधणी.. जगदीश बसे गोनेर में...
चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
दौसा में भोम्यो जी भोम्यो जी..
दौसा में भोम्यो जी
सांगो बाबा सांगानेर में..रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
आवे भगत को देखे भगत ने गोदी में बैठावे छे ..
वाणी सीधी सकल प्रादारत मन इच्छा फल पावत है..
लेनो हो तो लेले रे बंदा..लेनो हो तो लेले रे बंदा..
मत न फिरे अंधेर में रे, म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी.. जगदीश बसे गोनेर में...
काल करे सो आज ही करले .. मत न करे जे काल तू
अरे कदे दयालु मीठो करसे काल होवैगो पार तू..
काई लेके आयो रे बंदा कई लेके आयो रे बंदा..
काई ले जासी साथ में.. काई ले जासी साथ में
दिग्गीपति कल्याणधणी.. जगदीश बसे गोनेर में...
चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में..
दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में...
In English
Chandpole bajrang, shila devi che amer me re mhari mata che amer me
Digipati kalyan dhani jagdish base goner me..
jagdish base goner me..2
Chandpole bajrang, shila devi che amer me re mhari mata che amer me
Digipati kalyan dhani jagdish base goner me..
Inse milna ho to pehle man mandir ko saaf karo.
are kudaa karkat dur hatao samay nikalo jaap karo...
Samay nikalto jave re banda thari hera fer me..
thari hera fer me..
Digipati kalyan dhani jagdish base goner me..
Ye sab he mangal ke data mangal kare pradhan ji
JAIPUR me govind tarkeshshvar ji daya nidhan ji..
Dausa me bhomyo ji bhomyo ji .. Dausa me bhomyo ji
sango baba sanganer me . re mhari mata che amer me
Digipati kalyan dhani jagdish base goner me..
aave bhagat ko dekhe bhagat ne godi me bethave che..
vaani sidhi sakal pradharat man icha fal paavat hai..
leno ho to lele re banda..leno ho to lele re banda..
mat na phire andher me re, mhari mata che amer me
Digipati kalyan dhani jagdish base goner me..
kaal kare so aaj hi krle ,, mat n krge kaal tu..
are kade dayalu meetho karse kaal hovego paar
kai leke ayo re banda kai leke ayo re banda
kai le jaasi sath me kai le jaasi sath me
Digipati kalyan dhani jagdish base goner me..
Chandpole bajrang, shila devi che amer me re mhari mata che amer me
Digipati kalyan dhani jagdish base goner me..
चांदपोल बजरंग , शिला देवी छे आमेर में रे म्हारी माता छे आमेर में.. दिग्गीपति कल्याणधणी जगदीश बसे गोनेर में... lyrics chandpole bajrang mhari mata che amer me lyrics
https://www.youtube.com/watch?v=wio7YD1LPIc
Chandpole chandpole bajrang bajrang lyrics
Awesome bhajna
ReplyDelete